По твоите стъпки аз ще ходя,
покрити с листа и капчици роса,
луната в тъмното отново ще ни свети,
за едно последно сбогом с нежния дъждец.
Вятърът в косите ни играе в този час,
тази нощ те губя в сенките, уви,
само стъпките ще останат по пътя, нали,
кажи, с пролетта ще се върнеш ли и ти?
© Никола Диманов Todos los derechos reservados