Ужасно е, ако дори те нямам
в секундата, в която ще умра,
и всичко друго, за което страдам,
няма значение сега...
И който и днес да попиташ,
все същото ще ти отговори,
при мисълта дори само залитам,
колко аз съм станал твой...!
© Някой Си Там Todos los derechos reservados