Това е текстът на една авторска песен на моята пънк-рок група, написан след скандал с инкасатора. :) Нататък ще пусна и самата песен, ако има интерес. Надявам се да се забавлявате!
Аз съм терминатор за всеки инкасатор.
Никой не желая, който шалтера ми сваля!
С бухалка аз налитам и никого не питам.
Пипнеш ли таблото, насинявам ти окото!!!
Бирниците знаят, с мен не се еб*ват
таблото подминават, насрани заминават!
Сметки аз не плащам, шамари им раздавам.
На лелки-касиерки по кухите манерки!!!
Пр:
Не пипай електромера.
С паве ще те замеря.
Ще видя твойта.
Твойта сметка!!!
© Илиянски Todos los derechos reservados