10 abr 2013, 10:07

Твойто име, любов 

  Poesía » De amor
581 0 2

Очите си

със нож ще ги извадя.

Лицето си

със черно ще забрадя.

 

На кръстопът

пък тяло ще опъна.

Душата си

на кръста ще разпъна.

 

За тебе аз

и името залагам,

и на дръвник

главата си полагам.

 

В сърцето си

и огън  ще запаля,

но твойто име

аз не ще окаля!

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Яна!Желая ти хубава събота и неделя!
    Поздрави от мен!
  • Като клетва - силно, страстно, истинско! Моите поздравления.
Propuestas
: ??:??