25 abr 2013, 22:51

Творби 

  Poesía » De amor
442 0 0

Творби

в торби

и няма смисъл

за мен,

за теб,

почти,

нали?!

Не съм

ги

затова

измислял -

не за цвят

на моите,

а за свят

от твоите

очи...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??