Създател на какво си ти?
На моята любов желана,
родена в пожари от мечти,
не дочакала ни зов или покана.
Добре, създаде мен
от ефирна нежност, с дъх надежда,
чиста ме въведе в твоя ден
и остави в мен желан копнеж!
Създаде ме и ме унищожи,
донесе скръб на своето творение
и своя гений унижи,
а мойта нежност постави под съмнение.
И целия ми майсторов талант,
и мойта същност, дъх и страх,
отне ми силите, и тях,
погуби ме, превърна ме на прах!
06.01.2009 г.
гр.Стара Загора
© Габриела Todos los derechos reservados