Творение
(на бившата)
О, Слоне син, здравей, здравей!
Пред моето Творение немей,
което е написано специално
и е напълно гениално,
със проста рима наторено
и на тебе посветено.
Защото ти си Слон любим
и от Козела неделим,
а той те чака с нетърпение
и вълнуващо вълнение,
да кацнеш меко в ...ница ти
след полет, махайки с уши.
И тук в момента се изтъквам
и любовта към тебе вмъквам,
защото пликовете не щадих
и две писма ти посветих,
два цели листа поразих,
но Творението сътворих...
© Пенко Пенков Todos los derechos reservados
за творбата или за автора...