Твойте клепачи са мънички слънца
с кафяви стръкчета лъчи
и ти сияеш, докато спиш,
очите ти - планетни небеса...
Аз мога там да видя три планети -
бяла, кафеникава и черна,
по тебе мога да изчезна...
в друг космос - твой, със тебе слети...
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados