С воал от разноцветни пеперуди
по мен се спуска твоята коса
и полъх на далечни теменуги
разнасяш в моята душа...!
Сърцето ми е в плен на танца -
в твоите очи-ръце...
те свирят ми живота валсов,
с любов дошла отвсякъде...!
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados