Твоята обич
Обич, която само консумира
и разяжда всичко в теб като ръжда,
взема ти всичко и не спира,
докато не те остави без душа...
Обич, която нищо не ти дава
и оставя черна дупка, вместо сърце,
каквото поиска от теб - получава,
но няма какво да ти даде...
Обич, която не просто убива,
а те прекарва през адски мъки,
унищожава те и ти се присмива,
обрича те и ти пожелава сполука...
Обич, която загрозява света,
отнема ти Силата да Копнееш...
ТАКАВА поднесе ми ти любовта.
Но как без нея да живея???
© Петето Todos los derechos reservados