Като слънце след студена нощ
усмивката ти бляскаво изгрява
и грейва в цялата си мощ
и всичко тука озарява.
Като звездичка засияваш,
с любовта си ме огряваш.
Излезнала от сън красив…
Страст, мечта и огън див.
Сърцето мигом заиграва,
топлината ти душата сгрява.
В този миг прекрасен
изводът за мен е ясен.
Ти си моят изгрев нов,
моя единствена любов.
© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados