Ако искаш да плача и страдам,
ще страдам.
Ако искаш във пропаст да падам,
ще падам.
Ако искаш от мен да летя,
ще прегърна Волята Ти,
ще се стремя,
ще се вслушам в шепота Ти,
ще се смиря,
ще приема избора Ти,
ще се опитам да го разбера.
Ще те слушам без слова, без обяснения,
ще приема Волята Ти с тихо смирение,
с мисълта, че не аз, а чрез мен
Ти страдаш и Ти всъщност скърбиш,
с мисълта, че чрез мен
Ти летиш и Ти се стремиш.
Та какво съм аз -
миг от Твоето вдъхновение.
Та коя съм аз -
аз съм Твоето отражение.
Нека в мен Твоят вечен зов да пребъде;
"Не моята воля, а Твоята,
Твоята Воля да бъде!"
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados
Но все пак мисля ,че трябва по-силно да искаме и да не се примиряваме ,защото все пак ни е дадена свободна воля.А и не винаги можем да усетим и разберем коя е нашата воля и коя неговата...
"Бог е любов" , а любовта е движение , сила и енергия...
"Та какво съм аз -
миг от Твоето вдъхновение.
Та коя съм аз -
аз съм Твоето отражение."
И това е казано прекрасно ,но все пак си нещо много повече от това!!!
Продължавай да пишеш!!!
Поздрав!!!
"