4 mar 2015, 22:18

Твоята зима 

  Poesía » De amor
530 0 0

Копнея пак

за ръцете ти

на моя гръб,

за мириса ти

на сутрешна роса,

ала те няма 

и отново студът

ме прегръща

и шепне сбогом...

© Шери Назми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??