16 sept 2016, 15:26

Твърде 

  Poesía » Otra
285 1 3

Твърде много любов!
Твърде много магия!
Твърде много случайност,
докато открием -
ти си Той, аз съм Тя,
твърде много изстрадани!
Твърде много писма,
съчинени напразно!
Твърде много отдаване
на неточните спътници!
Твърде много предателства!
Твърде много следи
от зъби и целувки
по чаршафи измачкани!
Твърде много измити чинии,
преди да се счупят!
Твърде много продадени вещи
и изкупени чувства!
Твърде много заявки
за неполучаване!
Твърде много разкош разпилян!

 

И тъй малко оставане!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??