23 jun 2010, 23:08

Твърде късно 

  Poesía » Otra
713 0 1

Понякога имам чувството, че е твърде късно

да поправя грешките си и да започна отначало!

Друг път чувствам душата си толкова мръсна,

че искам всичко да спре, преди да е започнало!

 

Всеки ден се моля за още сили, за да издържа

да нося товара, който съдбата ми е поднесла!

Искам греховете си сам на клада да изпържа,

преди душата ми от тук завинаги да се е отнесла!

 

Завинаги, знам, че ще се чувствам грешен

и душата ми вътрешно ще се разкъсва!

Във вашите очи аз винаги съм бил смешен,

но до край съм решен да си нося кръста!

 

 

 

 

Почвам да се чувствам толкова слаб отвътре,

че не знам как изобщо ще дочакам утре!

 

 

 

 

 

 

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??