Тя ли? Тя си е такава...
Понякога със дни ми е сърдита.
С достойство е и винаги е права,
ината е и страшно упорита!
Защо ли? Нямам си представа!
Но не ми и пука да ви кажа откровено...
Все пак харесах я такава.
И дори с инатите изглежда съвършено.
Сега усмихната, след малко пак сърдита,
но животът с нея хубав и различен е.
Щом я опознаеш, и реши да е открита,
е вълшебна и достойна за обичане!
© Станислав Недялков Todos los derechos reservados