26 jul 2009, 0:15

Тя.. 

  Poesía » Otra
943 0 2

Поглеждам във очите ти,

виждам - тя се крие там!

Знам и мислите ти,

тя промъква се измежду тях.

 

Слушам думите ти

и долавям нея,

чувам и сърцето ти,

то отрича се от тез слова.

 

Виждам и по устните -

изричат, но не искат.

Защо отричаш, че вървиш със нея?

Тя - голямата лъжа!

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??