15 jun 2011, 22:55

Тя... 

  Poesía » Otra
564 0 0

Часовникът тик-така.

Времето лети.

И нищо на света

не може да се промени.

Две очи дебнат иззад мрака.

Две очи те карат да мълчиш.

Две очи жестоко те пронизват

със свойта нежност и тъга.

Каквото и да решиш...

Накъдето и да тръгнеш...

Ти си там със нея -

тя е навсякъде около теб.

Следи те неуморно,

жадува част от теб.

Истината, драги, е че ти -

рано или късно -

ще поддадеш!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??