Мило момиче, което да обичам
и името нейно с трепет да изричам.
За близките хора живота си да дава,
искам я, искам я - точно такава!
***
Като мен ще е голяма добрячка,
няма да пие, нито да е пушачка.
Няма да употребява наркотици,
нито да е от онези млади мръсници.
***
Добра майка, обичаща децата -
те заслужават цялата любов на земята.
Тя ще е моето тъй чакано продължение,
половинката ми, моето единствено утешение.
***
Ще ме помислите за фантазьор - аз зная!
Ала крепи ме надеждата, че накрая
ще я срещна, макар и чрез глобалната мрежа...
Стига толкова, че още ще се разнежа!
© Максим Антов Todos los derechos reservados
ала досущ приличат на децата.
Еднакви са и всички от един модел,
но никоя не ще стане моя цел.