Тъмните черни облаци в мен събуди,
неочакваната буря.
Появи се като мълния,
пълна с живот и свободен дух
и с находчивост и вярност
се запъти към мен-
опитомената вълчица.
Жадна за игри
със страст и лекота
за копнеещата дивота.
Настървеният глад и грешният поглед
засилват желанията в мен.
Знам, че си грях,
а така ме привличаш?!
Да тръгна ли с теб
към бездната безкрайна?
© Теодора Желева Todos los derechos reservados