Тя е самото съвършенство -
прекрасна, чувствена, невинна,
прилича Тя на цвете нежно
красиво като розата пустинна.
Устните й с цвят на вино
- кървавочервени и опасни,
очите й - сини и невинни,
чертите й са все прекрасни.
Красива и лъчезарна е Тя,
гореща е като пустинен пясък,
самоуверено ходи дори под дъжда,
а очите й са изпълнени със блясък.
Усмивката й гали като слънце,
а очите й са като небе лазурно,
вълна от чувства бушува в мен
и вълнува се като морето бурно.
© Татяна Todos los derechos reservados