11 ago 2024, 10:52

Тя 

  Poesía
124 0 2

Аз съм жена и може би е тежко

да ме приемеш в същинския ми вид,

природата създала ме е безпогрешно

с красиви форми и с нежен лик.

 

Тая в себе си незнайни сили

преплели знаци на добро и зло...

аз съм награда... или наказание,

но съм жена, създадена от Бог.

 

Умея да надстройвам и руша

с усмивка и с нежна ласка,

да прелъстявам, но и да греша

избрала точната си маска.

 

Докоснеш ли ме ще изтлееш

от чувственост и топлота...

под пръстите ми ще запееш

и стигнеш Рая на страстта...

 

Ще те обгрижа с топла супа,

ще те изгладя с твоите кривини,

ще те приспя с омайни сказки

спасен да си от чуждите злини.

 

Забравил си, че мога всичко

и с теб възраждам ти рода...

съдбата ти напомня скришно:

"ТЯ пратена Е, да краси света!"

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??