Тя!!!
Когато
ни покрият
със чаршафа,
изчезва
всяко
колебание...
И спира
Съвестта
да страда.
Това е Тя!!!
Голямата Награда,
която всеки
възмездява,
която е
една и съща
в падение
и във
прослава,
която
всичко
преобръща
и стягата
отпуска
на хомота...
Смъртта
със пълни
шепи връща,
отнетото
достойнство
от Живота!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados