Тя дойде
И потече отново през мен,
изми и прочисти от мене тъгата...
Душа на дете
осветли моят ден
И разпръсна с усмивка чаровна мъглата!
И така окрилен от усмивката твоя,
тази нежната - точно за мен,
отново намерих в целувка покоя!
И на болката Ти
освободи ме от плен.
Тук остани,
бъди винаги моя!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados