Налива се есен. Северняк ще запее.
Ще обрули листата златисти.
От облаци небесни дъжд ще полее
земята със струни сребристи.
В душата ще извие дъга от тъга
по спомени летни вълнисти,
животът пак ще си тече – река
от заесенени чувства и мисли...
© Валдемар Todos los derechos reservados