Приседнах тук да чакам пролетта
Сломена бях от зимните вихрушки
Пробудена от галеща ръка
Останах тихо тебе да послушам
* * *
Стопи леда и тръгнаха реки
Реки на радост от очите уморени
Разцъфна слънчев ден и аз открих
Тя Пролетта е в теб и мене...
© Даниела Todos los derechos reservados