Любими, кажи ми,
защо е това?
Твойта усмивка
изчезна сега...
Ти при мен дойде
и сподели, че мене не
обичаш, с друга си ти...
При тези думи
сърцето ми се разтуптя,
сълзите ми потекоха като река...
Запитах те:
Мили, защо ме рани?
А ти ми отвърна:
Защото тя не си ти...
Посветено на момчето, в чиито ръце е моето сърце!
© Наталия Благоева Todos los derechos reservados