Тъгата идва и си отива,
но остава винаги в нас -
навярно отвътре за да ни прогнива.
А може и това да е за добро -
да иска да ни покаже света,
но защо по този начин, защо,
ние трябва да разберем реалността?
© Константин Димитров Todos los derechos reservados