Гробна тишина.
Дим от цигара.
Самотна душа
на една малка гара.
Мрак непрогледен -
мен прегръща нощта.
Вятърът леден
нашепва едва
тъжна песен за далечното минало,
когато прекрасен бе
все още животът ми.
© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados