Зима
Снегът вали, сълзи се стичат от моите очи,
защо мъка е обвила моята душа.
С какво греших, че не си при мен сега.
Да ме хванеш за ръка - да погалиш моята коса
и да ми покажеш, че не съм сама на света.
Явно любовта не е за мен, не всеки за нея е роден.
Но, който я открие, не ще го скрие.
© Нели Георгиева Todos los derechos reservados