12 oct 2011, 19:36

Тъжна есен 

  Poesía
655 0 3

ТЪЖНА ЕСЕН

 

Навън е тъжна есен,

мъгла и дъжд ръми.

И мойта сетна песен

печал и жал реди.

 

В душата ми - мъгла е

и мрак, и пустота.

За мен и Бог нехае,

живея в самота.

 

Очите ми са тъжни,

мил спомен има в тях

за радостите прежни,

веселие и смях.

 

Навън е тъжна есен,

мъгла и плач пълзят.

В живота ми нелесен

мечтите не цъфтят.

 

Като мъгла се влача -

без радост и любов.

Без глас си тихо плача,

не чуй се моя зов.

 

Навън е късна есен

и стелят се мъгли.

Като в живот невесел -

печал и жал вали!

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??