27 oct 2011, 15:47

Тъжна луна 

  Poesía » Versos blancos
518 0 1

Луна, защо си толкоз тъжна ти кат' мене?

Защо в очите ти печал се вижда?

Кажи, луна, защо на мен така ми се тъгува?

Кажи защо ги няма моите други днес?

 

Луна, кажи ми ти кога ще спре тъмата в тебе?

Кога ще блеснеш като пламък ти над мене?

Тогаз, кажи, дали и аз ще те последвам

през тази нощ, покрита с тайни, ти кажи.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??