ТЪЖНА ПЕСЕН
В далечината чувам тъжна песен,
тя подходяща е за мен.
За любов несподелена пее се във нея
и за някой като мене огорчен.
Замислен тръгвам аз нататък,
да търся тъжния певец,
да науча защо свири на китара,
като самотен стар щурец.
Намеря ли аз този изпълнител,
дует ще му предложа да направим
и мъката по нашите любими
в балади тъжни и във вино да удавим.
Песента ти се разнася надалече.
Но къде си ти ? Сигнал ми дай човече!
Дрънни по-силно ти на своята китара,
че текст измислих нов, но темата е стара.
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados
За да потърся тъжния певец,
и твоите ми харесват някои но не коментирам всичко е хубаво когато излиза от душата