Щом римите отново зазвучават,
сред думите провира се тъга
и болката отново приютяват
сълзливите отронени слова.
Мелодията някак ни унася
сред мигове прекарани до тебе,
ти, който без пощада ни заряза
и в щастието някога отведе.
Сълзите се наново запроливат
в сърцата ни разбити, отначало,
а спомените сякаш ни изпиват,
че някога си нещо ни е спряло!
© Боряна Todos los derechos reservados