Тъжна песничка
Радостта ще отшуми,
песента ще свърши,
мене щом забравиш ти,
всичко ще прекършиш.
Ще ливнат силни дъждове,
в които ще се давя.
Ще ме затрупват снегове,
тебе да забравя.
Но днес все още мак цъфти -
бера го от очите ти.
Песента ще отлети -
обичам те, обичай ме!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados