И ето запалих първата цигара,
с дим обвих си чувствата –
попи в дивана.
В дясната ръка държах коняка,
в лявата безлика бе жената.
Лампата във сиво освети
плътската сянка
и мъждиво забрави
тазвечерната тъжна забава...
© Todos los derechos reservados