23 oct 2006, 17:16

Тъжни хризантеми 

  Poesía
878 0 19

Мрачна есен

с покапали листа,

с дъждове студени,

с гъста мъгла…

Тъжни хризантеми

навели глави -

слана ги попари…

Дали ги боли?

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??