Тъжно е. Няма те. Аз пак съм сама.
Тъжно е. Боли ме, но нямам сили да
го изрека, гласът в сърцето ми отеква.
Тъжно е. Безумно липсваш ми, но не
ще го разбереш.
Тъжно е. Дори повече от всякога, но
само ти може да го спреш.
Тъжно, студено и самотно е, когато
ти си толкова далеч от мен.
Тъжно е при мисълта, че никога не ще
те видя вече, не ще погледна твойте очи,
които винаги тъй сладко се усмихват и
любовта от тях искри.
Тъжно е. Не искам да повярвам, че дойде
и този ден, в който с теб сме разделени и
животът е зад мен.
Тъжно е. Не мога да се справя. Не мога даже
и да зарева, сърцето ми, изпълнено с любов
във теб остана, у мен е само празната душа.
© Йоана Todos los derechos reservados