Облаци скриват слънцето,
дъждът ще завали скоро,
болка терзае ми сърцето,
а жадувам аз лъчи, добро!
В самотата тънем мнозина,
бленуваме нежност и ласка,
поетичната душа е ранима,
далеч е прекрасната мацка...
© Георги Todos los derechos reservados