Очите ми виждат в различни нюанси,
цветовте играят си с моите мисли.
Объркват всичко познато и ме замислят
че може би истина е, а не е илюзия.
Вятъра духа в косите ми шарени,
идават от ляво, а може би от дясно.
Някъде от там полъхът гали ме,
но не с перо, а с тежък предмет.
Шепне ми думи неразбрани от някъде,
истина ли са или умстеви илюзии?
Променя се целият кръг около мен
и дава на света ми нов сьожет.
Цветове и полахи колкото щеш,
различно талкование имат си те!
Разбирам ги такива както ги искам,
за да мога да живея добре.
© Джимбо Todos los derechos reservados