Тъмни небеса ще плачат,
чака ме буря страшна.
Вечните тайни след мен се влачат
в тъгата на екзистенцията прашна.
Сълзи, болки ще ме терзаят,
ще изчезна аз в тъмнината.
Страшен винаги е краят,
облак задава се в далечината.
© Георги Todos los derechos reservados