Obra no adecuada para menores de 18 años
Днес се радваш на тревата,
утре гледаш как расте отдолу.
Блажено винцето посръбваш,
утре те преливат с него.
Скъпи дрешки си купуваш...
сега молците ги ядат в гардероба.
От ''приятели'' доверени заобиколен си.
– до 40-сете помнят.
Хубава жена спечели...
май сега на друг го... мери!
Къща кат палат си вдигнал,
чужди сега живеят в нея.
На дечицата разчиташе да са щастливи.
Щастливи са, но са в чужбина... продадоха ти и колата.
Лежиш безмълвен там отдолу,
гледаш корените на тревата...
Сълзи няма... мъртъв, братко си
... яко си прецакан!
© Христо Манчев Todos los derechos reservados