Търсене на чудо
Так захочешь чуда, что поверишь в рай.
Гарик Сукачев – из песента „Птица“
Тъгата бавно смисъла изтрива,
тъгата разрушава светове,
без болка, без сълза във нас се свива
и се стопяват всички цветове…
Но искаш да повярваш в чудесата,
по детски търсиш приказка… без край –
и виждаш път, минаващ по дъгата,
по който (вярваш!) стига се до рай.
© Ваня Todos los derechos reservados