Върви и не спирай
С мен не умирай
Върви и намирай
Достойни събирай
Теб да обичат
Да те съсичат
Без да те питат
Душа да събличат
Няма умора
Пълно е с хора...
В сянка безплътна
Душата безпътна
Щом се превърне
При мен ще се върне
Знам ще поиска...
Болката твоя
Стои на завоя
Чака и дебне
В тебе да влезне
Върви и не спирай
Търси и намирай
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
Селвер-търся не спирам и намирам и уча...Прегръдки и топлинка за вас!!!