Трудно е да бъдеш със жена,
която да е просто истинска.
Която не признава правила
и която с лекота чете ти мислите.
Иска ти се да избягаш от това,
че всяко чувство тя дълбоко скрива.
Че владее тайните на любовта...
Че е по-загадъчна от самодива.
Наистина, избягай по-добре!
Не успееш ли да бъдеш мъж до нея,
тя в прегръдката на слабостта ти ще умре
и живеца ти със себе си ще вземе.
© Илица Todos los derechos reservados