Познах те, с очите на моята душа
и себе си чрез тебе преоткрих,
тихо и безшумно се прегърнахме -
любов във себе си открих!
Отвори не подозиран извор,
без дори и сам да разбереш -
пътят ми към теб беше избор
и точка в която, не можеше да спреш.
Друга беше твоята стихия
за малко спря, не искам да те съдя,
търсила съм те, да те открия,
да те обичам и към себе си да продължа!
В живота даже се разминахме
а още нося в душата любовта -
съдбовни пътища преминахме...
И имам път, а в себе си мълча!
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados