Пясъци, пясъци... толкова пясъци...
Паднали птичи ята.
Сълзи в жаравата,
сняг върху кладата,
къпани чувства в река...
Рана във раната. Песен в забравата.
Път извървян без следа.
Обич дочакана,
смърт неочаквана...
Търсим пътека в река...
© Валдемар Todos los derechos reservados