16 oct 2009, 23:56

Търся те 

  Poesía » De amor
683 0 1

 

 

Търся те, помогни ми!

Не те намирам в себе си,

където мислех, че ще бъдеш.

Изгубих времето си

в опити да те видя някъде.

От силни думи потрепервам.

Вибрирам като есенно листо

от страха да не си този,

който не знае как се обича.

 

 

 

 

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??