По пясъка търся следите ти,
със слепи от болка очи.
Бризът погалва косите ми
и шепне неспирно: "Търси!"
Бавно вървя и си мисля,
сгушила шепа мечти,
дали извървял си го вече
пътя на болката ти?
Крача, главата си вдигам
и чувствам, че някъде там,
съдбите ни щом се настигнат,
ще лумне любовният плам.
Защото обичам те силно,
защото си моя съдба,
така ще е, докато дишам.
Ще бъде дори след това!
© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados