25 abr 2012, 11:58

Търся те 

  Poesía » De amor
670 0 1

Търся те...
Всяка секунда и миг.
Търся те в утрото,
в мрака...
Взирам се

във всяка усмивка
и поглед прикрит.
Ала не зная дори...
Имам ли сили
още да търся
и чакам?

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??